Do podanych cen należy doliczyć podatek VAT w wysokości 23%
sale konferencyjne: |
|
przerwa kawowa do 0,5 godz. (świeżo parzona kawa, wybór herbat, dodatki, soki owocowe, woda butelkowana gazowana i niegazowana, drobne ciasteczka, zastawa wielorazowa) |
30 zł / osobę |
stały serwis kawowy do 5 godz. (świeżo parzona kawa, wybór herbat, dodatki, soki owocowe woda butelkowana gazowana i niegazowana, drobne ciasteczka, zastawa wielorazowa) |
42 zł / osobę |
stały serwis kawowy do 8 godz. (świeżo parzona kawa, wybór herbat, dodatki, soki owocowe woda butelkowana gazowana i niegazowana, drobne ciasteczka, zastawa wielorazowa) |
47 zł / osobę |
obiad jednodaniowy (wybór dań, szwedzki stół) | 52 zł / osobę |
obiad dwudaniowy (wybór dań, szwedzki stół) | 57 zł / osobę |
obiad dwudaniowy + deser (wybór dań, szwedzki stół) | 75 zł / osobę |
|
|
dodatkowe poczęstunki przy salach konferencyjnych: |
|
ciasta domowe w papilotkach | 10 zł / os. |
kanapki koktajlowe | 7 zł / szt. |
owoce filetowane (wielokrotność 20 porcji = patera) | 9 zł / os. |
desery | 18 zł / os. |
śniadania zimne (deska wędlin, deska serów, sery twarogowe, konfitury, musli, mleko, pieczywa) | 45 zł / os. |
śniadania ciepłe (deska wędlin, deska serów, sery twarogowe, konfitury, musli, mleko, pieczywa, parówki, jajecznica) | 55 zł / os. |
zimny bufet (3 kanapki koktajlowe, 3 przekąski) | 48 zł / os. |
przekąski | 9 zł / szt. |
przykładowe menu przekąskowe:
grillowana cukinia zapiekana w cieście francuskim z pomidorkami cherry i parmezanem
mini ptysie faszerowane pasztetem z dziczyzny i żurawiną
tartoletki faszerowane musem z krabów z kaparami
mini rogaliki francuskie z szpinakiem i serem feta
rożki szpinakowe faszerowane pastą jajeczną
profitrolki faszerowane serem feta i suszonymi pomidorami
liście cykorii faszerowane serkiem mascarpone
roladki z grillowanej cukinii z camembertem i suszonymi pomidorami
mini ptysie faszerowane musem z łososia
świeże figi otulone szynką parmeńską z sosem balsamicznym
roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem, ze świeżym ogórkiem i wasabi
przykładowe menu zimnego bufetu:
Menu I
Mix tartinek na bagietce z jajkiem i kawiorem, z szynką i pomidorkiem cherry, z domowym pasztetem i marynowaną cebulką
Grillowana cukinia zapiekana w cieście francuskim z pomidorkami cherry i parmezanem
Mix zielonych sałat podany na sposób grecki
Menu II
Mix tartinek na bagietce z pastą paprykową, z salami i oliwką, z camamebertem i winogronami
Mini ptysie faszerowane pasztetem z dziczyzny z żurawiną
Mix zielonych sałat z grillowanym kurczakiem z sosem czosnkowo-jogurtowym
Menu III
Mix tartinek na bagietce z pastą łososiową i limonką, ze schabem pieczonym w majeranku i wasabi, z pastą jajeczną i roszponką
Mini wrapy z grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Mix zielonych sałat z karmelizowaną gruszką w czerwonym winie podany z sosem rokpolowym
przykładowe menu obiadowe:
Menu I
Krem z pomidorów
Polędwiczki wieprzowe podane na sosie z kurek
Pstrąg w warzywach
Cannelloni z pieczarkami w sosie beszamelowym
Ziemniaki opiekane
Kluski śląskie
Warzywa z wody
Mix zielonych sałat z sosem jogurtowym
Kruche babeczki z kremem waniliowym i owocami
Menu II
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Roladki z kurczaka nadziewane rokpolem i suszonymi pomidorami
Pieczony filet z dorsza podany na sosie włoskim
Makaron penne ze szpinakiem
Ziemniaki z wody z koperkiem
Ryż z warzywami
Warzywa smażone w tempurze
Mix sałat podany na sposób grecki
Tiramisu
Menu III
Zupa grzybowa z łazankami
Kieszonki ze schabu faszerowane pieczarkami i żółtym serem
Roladki z morszczuka faszerowane warzywami podane na sosie szpinakowym
Mix pierogów ( pierogi z kapustą, pierogi ze szpinakiem, pierogi z mięsem )
Ziemniaki po polsku
Ryż z warzywami
Warzywa grillowane z kremem balsamicznym
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i świeżym ogórkiem
Panna cotta z musem owocowym
Centrum Zielna zastrzega sobie wyłączność na oferowane usługi.